Vi er WoWsurf, en familie af surfere passionerede om at sprede surfkunsten og dens kultur gennem surfcentret, så alle kan nyde det utrolige surf-samfund i Danmark

Vores mission er at skabe en livsstil, der fejrer surf kulturen og samtidig gør det nemt for surfere i alle niveauer at nyde det fantastiske danske surfsamfund. Så uanset om du er en garvet surfer eller en nybegynder

 • Narayana Monfleur

  Jeg er Narayana Monfleur, a Women on Water, a professionel surfer med mange års erfaring i nationale og internationale surfkonkurrencer. Jeg er 38 år gammel og kommer oprindeligt fra øen Margarita i Venezuela. Jeg voksede op i Den Dominikanske Republik og har boet i Danmark de sidste 16 år.

  Jeg har surfet i mere end 20 år, og jeg har fået mange erfaringer med konkurrencerne, som er en bro, der forbinder dig med den smukke surf kultur som er en stor familie (Ohana).
  Min passion for surfing har fået mig til at udforske alle de forskellige og spændende måder, du kan surfe på nu, som med E-Foils, WingFoils, WingSUP og endda WingSkates på gaden.

  Sammen med min partner Julie og vores datter LivLuna har vi skabt et surfcenter, hvor vi lærer surf færdighederne til alle, der besøger os. Vores surfcenter ligger ved Tisvildeleje strand og tilbyder lektioner til surfere på alle niveauer, fra begynder til avanceret.

  Jeg tror på, at surfing er ikke bare en sport, det er en livsstil. Jeg vil dele min erfaring som surfer og forbinde mennesker med havet gennem bølgerne, fordi surfing har lært mig mange værdifulde livslektioner, og jeg ønsker at give denne viden videre til andre.

  Surf & E-Foil Coach 
 • Julie Monfleur

  Jeg er en Women on Water, en ergoterapeut, SUP-instruktør og MTB-guide. Min passion for surf startede, da jeg mødte min partner Narayana i Den Dominikanske Republik. Sammen rejste vi rundt efter gode bølger og skabte mobile surfcentre og surfCamps, hvor vi har udviklet vores passion til en forretning og en surflivsstil. Tisvildeleje er et af mine ynglingssteder i verden og jeg sætter stor pris på den smukke natur her.

  SUP instruktør & MTB guide 
 • LivLuna Monfleur

  Jeg er LivLuna Monfleur, Siden længe før jeg lærte at gå, har jeg surfet med mine mødre mange steder i Europa og Caribien.

  Jeg elsker at hjælpe mine mødre i surfcamps og få nye venner og nyde stranden med min Ohana.

  Surf & SUP instruktør's assiste 
  • WoWsurf's Historie

   For 7 år siden blev WoWsurf grundlagt af Monfleur-familien under navnet FabulosaSurf. Vi startede med et mobilt surf center og surftrips til Venezuela og Den Dominikanske Republik. Vi lavede senere mobile SUP kurser i Københavns kanaler og i Nordsjælland under navnet CPH SUP Tours. I dag hedder vi WoWsurf, og vi har fast base, med vores Surfcenter i Tisvildeleje Strand.

   Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter såsom MTB, E-foil, Wingfoil, WingSUP, SurfFoil og Wingskate, udover vores passion for surfing, som er stærkere end nogensinde før.

   Og med WoWsurfHelp vi har en mission, og det er at støtte og lære kunsten at surfe til børn uden økonomiske ressourcer. Med vores surftræning, surfcamps, workshops og med donation af madkasser 📦.
   Så børnene kan gøre deres drøm om at blive professionelle surfere til virkelighed.

   Vi arbejder på at sprede denne bevægelse til lande som Venezuela, Den Dominikanske Republik og Danmark, hvor vi mener, at det er muligt at hjælpe børn med at opnå deres drømme om at blive surfere.

   Aloha

   Ohana Monfleur
                                

        

   WoWsurf projekt hjælp